Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/05/197705/sittpuffen.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Grön Sittpuff - Här hittar du utbudet av gröna sittpuffar från flera märken

Grön sittpuff

Här presenteras utbud för dig som söker efter grön sittpuff. En färg som ofta förknippas med naturen, lugnet och välmående.

Roma

Roma är en sittpuff av grön polyester i exklusivt sammetsutförande. Fungerar lika bra som fotpall, som en extra plats att sitta på. Roma finns i flera färger, vilket gör den enkel att kombinera med i princip vilken interiör som helst. Ett annat tips är att använda den som ett lyxigt sidobord med en bricka på. Lämpar sig bättre i vuxenrummet än i barnrummet.

Softbox OX – En grön klassiker

OX-materialet är ett av Pusku Puskus storsäljare. Det är prisvärt, tåligt, flexibelt och påminner till utseendet om det material man traditionellt förknippar med sittpuffar och saccosäckar. Klädseln är av 100 % polyester och kan tas av för att tvättas i maskin. Välj mellan 18 trendiga färger, exempelvis grön. Lämpar sig väl för såväl inomhus- som utomhusbruk.

Plus Nordic – Mjuk grön sittpuff

Materialet Nordic från Pusku Pusku är särskilt lent och mjukt att sitta på, och är anpassat för inomhusbruk. Det stora urvalet av färger, däribland grönt– allt från starka, ljusa färger, till diskret pastell – gör den enkel att kombinera med din nuvarande interiör. Välj mellan en diskret sittpuff som smälter in på ett fint sätt i hemmet – eller en som verkligen drar ögonen till sig.