Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/05/197705/sittpuffen.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Röd sittpuff - Se stort utbud av röda sittpuffar

Röd Sittpuff

Att använda färg i sin heminredning kan kännas skrämmande för de flesta. Vi är vana att inreda i ljusa toner. Dock upplever de flesta som vågar använda färg att hela rummet lyser upp.

En röd sittpuff kan kännas som ett ovanligt färgval men kan bli en enkel och stilren lösning om man vill piffa till det med färg. Den kan med lätthet användas i de flesta rum. Som extra sittplats i vardagsrummet till en rolig möbel i barnrummet. Färgen röd används dessutom inom inredningsdesign då den kan vara en accentuerande färg och lyfta fram andra designdetaljer och färger i ett rum.

Att inreda med röd sittpuff kan även ses att man inreder med glimten i ögat. Det blir direkt roligare med en sittpuff som sticker ut. Man får in en luftigheten i hemmet då man skär av designen som annars ofta tenderar att bli ganska seriös. Man för in balans i hemmet vilket är a och o i inredningsdesign.

Exempel på röda sittpuffar

Circus pouf sittpuff velour large – Normann Copenhagen är en stilren sittpuff i sammet i nutida design. Den har en mjuk och lekfull design som påminner om sekelskiftsdesign men med moderna drag. Modellen är uppbygd i två delar med en robustare undre del och en mjukare bekväm överdel. Puffen är ett tillskott till soffgruppen eller användbar som enskild pjäs.

Softbox quilted nordic sittpuff – Pusku Pusku är klassisk rektangulär sittpuff i stilsäker quiltad polyester. Puffen passar som enskild sittmöbel eller ihop med en soffgrupp. Den kan tack vare sin plana design även användas som ett enklare soffbord. Modellen är mellanstor med 60 cm i bredd och 40 cm på höjden.

Fatboy Point är en prisvärd sittpuff i lekfull design. En mångsidig modell som kan användas som sittplats eller fotpall. Den kan även kombineras i resten av fatboyserien för att skapa ett helhetsintryck. Puffen har vattenavstötande ytskikt om olyckan skulle vara framme. Modellen är en lagom stor cirkulär sittpuff i måtten 50×30 cm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *