Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/05/197705/sittpuffen.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Sittpuff i skinn eller läder - Beställ via Sittpuffen.se

Sittpuff av skinn / läder

Precis som soffan och fåtöljen kan man även köpa en sittpuff i äkta skinn eller syntetiskt läder. Detta lyfter sittpuffen från att vara lekmöbeln i barnrummet, till att bli inredningsdetaljen i det moderna vardagsrummet.

Matcha soffgruppen

Har du en soffgrupp i skinn och söker efter en matchande fotpall, sittyta eller till och med soffbord, så kan du hitta det du söker i en sittpuff. En sittpuff i läder kan både matcha och förhöja resten av soffgruppen.

Fördelar med en sittpuff i skinn

Skinn, såväl äkta som syntet, ger ofta mycket tåliga ytor som är enkla att hålla rena. En smutsig eller kladdig sittpuff i skinn torkar man bara av med en lätt fuktad trasa. En annan stor fördel med möbler som klätts i läder är att de oftast åldras snyggt. Man kan nästan säga att de blir snyggare för vart år som går och ju mer de används.

Har du hund eller katt? Pälshår är inget problem för en skinnmöbel. Dessa små eller stora hårstrån försvinner enkelt vid en försiktig dammsugning eller när man torkar av möbeln. Det är en stor skillnad mot flera tygmöbler där små korta hårstrån gärna sätter sig i tyget.

Om ytan känns kall

En oro bland köpare av skinnmöbler är att den ska kännas kall att använda. Skinn och läder kan ha en yta som uppfattas som kallare än tyg, särskilt om det redan är lite kyligt i rummet. Det är vanligtvis inga problem i praktiken, men skulle man ändå vilja ha en än varmare känsla under vinterhalvåret, så kombinera gärna din sittpuff i läder med en snygg pläd eller fårskinnsfäll.