Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/05/197705/sittpuffen.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Sittpuff Barn - Alla sittpuffar för barn - Sittpuffen.se

Sittpuff barn

Sittpuffar för barn finns i många färger och former. Vad passar bäst i barnrummet? Nedan följer ett antal förslag till dig som vill förgylla barnens rum med en sittpuff.

Fantasifulla former och färger

Det är lätt att förstå varför sittpuffar gör succé i barnens rum. Det finns inga vassa kanter eller hörn, och ofta är de lagom stora för barnen att använda sig utav. Många sittpuffar finns i färgglada och fantasifulla färger och med en design som lockar till fantasi och kreativa stunder. Snarare som regel än undantag brukar man säga att barn gillar färg.

Det är mer vuxna som hellre går mot vitt, svart eller olika bruna natur-nyanser. Barn däremot tycker om rött, gult, grönt, blått, rosa, lila och många fler färger, eller varför inte en kombination av flera? Fundera en extra gång vid köpet av sittpuffen: köper du denna för att det är din favorit? eller för att det är barnets favorit?

Lätt att sköta

Skulle man välja en sittpuff i skinn eller syntetskinn så är dessa ofta mycket lätta att sköta. Spill av vattenfärg, kladd av glass och mycket mer går oftast mycket enkelt att torka bort. En skinnmöbel är tålig och blir ofta ett givet val för många barnfamiljer. Skulle man välja en sittpuff med yta av tyg, så undersök gärna att tyget går bra att tvätta i maskin. Det är inget krav, men alla föräldrar vet att det finns stunder där en maskintvätt skulle kunna underlätta.

Förvaring

Förvaringsmöjligheter är också ofta eftertraktat i barnens rum. Någonstans att lägga allt pyssel, små figurer eller andra leksaker. Som tur är finns många sittpuffar som erbjuder en förvaringsmöjlighet. Detta kan vara värt att fundera över inför valet av sittpuff.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *