Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/05/197705/sittpuffen.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Vit Sittpuff - Se utbud av vita sittpuffar från flera märken hos Sittpuffen.se

Vit Sittpuff

Vita sittpuffar är stilrena och enkla att matcha med nästan vilken interiör som helst. En ljus färg bör givetvis inbjuda till viss försiktighet, eftersom smuts och spill snabbt blir märkbart. Samtidigt har nästan alla sittpuffar avdragbar klädsel som kan tvättas i maskin – följ bara tvättrådslappen när du gör det.

 

Vita sittpuffar – Våra favoriter

WEAVED SQUARE, Hübsch. Weaved Square från varumärket Hübsch är en grovstickad sittpuff i mycket ljus grå (nära vitt). Precis som andra sittpuffar är den enkel att dra fram när sittplatserna i till exempel vardagsrummet inte räcker till. I huvudsak tillverkad för inomhusbruk, men fungerar utmärkt på terrassen eller balkongen. Kan även användas som sittpall. Den ringa storleken och vikten gör den enkel att förvara och flytta vid behov.

SOFTBOX OUTSIDE, Pusku Pusku. Den här sittpuffen från Pusku Pusku utmärker sig genom sina tåliga egenskaper. Klädseln Outside är ett mycket tåligt konstläder med ett starkt nötningsmotstånd. Kan användas var som helst och när som helst. Fungerar till exempel utmärkt att ta med till stranden eller ha vid poolkanten. Ett plus är att den är väldigt lätt att rengöra. Blir den smutsig räcker det med att ta en fuktig trasa och torka bort det. Om du trots allt inte vill ha den i vitt, finns den i 11 andra trendiga färger att välja mellan.

Svartvit sittpuff från House Doctor. Den här sittpuffen har svarta inslag, men är övervägande vit. Det svarta består av ett elegant rutigt mönster som sträcker sig över hela puffen. Till utseendet påminner den nästan om en pianopall, vilket gör att den passar även i hem där interiören domineras av en klassisk och exklusiv stil. Inte bara praktisk alltså, utan även bekväm och elegant. Är lämpad för inomhusbruk och bör – till skillnad från Softbox (se ovan) – inte tas med till stranden.